Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра и отрече

...
 
Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра и отрече
Коментари Харесай

Зам.-директорът на СДВР се припозна в Миро Тигъра и отрече да познава Паскал

 

Зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи се припозна в Миро Тигъра и отхвърли да познава Паскал. Старши комисар Мирослав Данаилов отхвърли да познава посочения за контрабандист Николай Николов – Паскал. Изказването му пристигна след думите на някогашния вътрешен министър Иван Демерджиев, че чиновник в Столична дирекция на вътрешните работи, прочут като Миро Тигъра, има контакти с хора, близки до Паскал.

„ Познавам Паскал, лице, което не е от оперативно забавните и рожденото име му е такова. Оперативно забавно лице с прякор Паскал и рождено име Никола и още прякори „ вуйчото “ и други – не ми е известно. Изключвам каквато и да е опция с това лице, с прякор Паскал – да сме били едновременно на едно и също място или пък да сме общували по какъвто и да е метод – през хора, комуникатори – на каквато и да е тематика “, сподели още той.

Мирослав Данаилов съобщи, че няма да търси правата си по правосъден ред.

„ Мога да го приема, че става въпрос за мен. Даже съм уверен, добави той по отношение на употребения от Демерджиев прякор „ Миро Тигъра “.

След думите на Демерджиев, че новият основен секретар на вътрешното министерство Димитър Кангалджиев е специалист по трафик на незаконни мигранти и наркоразпространение от Министерство на вътрешните работи изпратиха позиция.

„ Думите на господин Демерджиев по адрес на основен комисар Димитър Кангалджиев са лъжи, освен това – неистини, изречени в народен ефир. “

Петя Банкова, Марин и Стефан Димитрови и Никола Николов – Паскал са упрекнати като участници в незаконна група за контрабанда, пране на пари и подкупи, напомня SafeNews. Преди първото съвещание в събота Стефан Димитров беше признат в „ Пирогов ”. Засега той е на независимост, защото се прецизира дали здравословното му положение ще дава отговор на изискванията в ареста.

Известният в региона на Хасково Никола Николов – Паскал, за който се твърди че се занимава с контрабанда, е в неопределеност и се търси.

По-рано през днешния ден съдът отсрочи делото по ОПГ за контрабанда против Банкова и Димитров.

Съдът наложи санкция в размер на 500 лева на юрист Натина, бранител на Петя Банкова. Тя не е уведомила съда, че няма да участва на правосъдното съвещание през днешния ден. Съпругът на Банева – Диян Тенев показа болничен лист, публикуван на юрист Натина, в който написа, че страда от вирусна зараза. В болничния лист не е маркирано дали юристът може да се яви в правосъдна зала, каквото е условието.

Така делото бе отсрочено за 16 април от 10:00 часа.

 

Източник: Българска национална телевизия

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР